Ge företagsbilarna laddstationer

Prata med en Riktig Elektriker

Bygg laddstationer med riktiga elektriker


Framtiden är elektrifierad. E-mobility innebär elektrifierade transporter och fordon och att samhället bygger upp den elektriska infrastruktur som ska erbjuda elektriciteten och laddningsmöjligheterna. Det betyder också att du som företagare måste kunna erbjuda e-mobility inom företagets verksamhet och stödja dina medarbetares möjlighet till ett nytt sätt att resa. Rent konkret så handlar det om att se till att det finns laddstationer och laddplatser på företagets parkeringar och tjänstebilar och att företagsbilar är elbilar eller hybridbilar. Det kräver el och det kräver laddstationer. Tillsammans med oss på Kumla Elektromontage kan ditt företag få hjälp från idé till installation samt service och underhåll. Idag arbetar vi med företagskunder i Örebro, Kumla och Hallsberg. Välkommen! 

Ge företag en optimal energianvändning – och laddstolpar


När det är dags för stora förändringar i elanvändningen, som en installation av laddstationer innebär, bör du som företagare också passa på att göra en översyn över energiförbrukningen i företaget. Det finns stora vinster att tjäna på att våga optimera och uppdatera elnät och el-anläggningen. Av oss på Kumla Elektromontage får du en ordentlig analys, en åtgärdsplan med konkreta råd och förslag samt en möjlighet att av samma leverantör få hjälp med både installation av laddstolpar såväl som att realisera en utveckling av elanläggningen med hjälp av solpaneler och genom styr- och reglerteknik minska värmeanvändningen. 

Fyra steg mot laddstationer och e-mobility


Kontrollera elanläggningens kapacitet och jämför med behovet både på kort och på lång sikt. Gör en ordentlig analys och tänk på att du med hjälp av solpaneler och solenergi kan skapa en energihub som kan lastutjämna och stärka huvudsäkringen.
 
Undersök vilka tillstånd krävs för att sätta upp laddstolpar eller laddboxar vid din verksamhetslokal och företagsfastighet. Ibland krävs bygglov. Det finns också möjlighet att få bidrag hos Skatteverket och Naturvårdsverket för företag som vill ställa om till fossilfritt.  

Hur ser behovet av laddare ut idag – hur ser behovet ut i framtiden? Se till att skapa utrymme för både utbyggnad och anpassning din elanläggning, och fundera på vad olika leverantörers produkter innebär för flexibilitet. Fråga oss om råd och idéer. 
 
Försäkra dig om att företaget har tillgång till service och underhåll av laddstationerna. Det här är en investering som ska hålla under lång tid och laddstolpar och laddboxar kräver skötsel och omvårdnad. Det finns stora vinster med ett serviceavtal, och av oss får du både det och installation i samma paket.
 
Skattefri installation av laddstation till medarbetare!
Som arbetsgivare kan du erbjuda laddstation och installation till hemmet – skattefritt.
Ditt företag kan stå för hela kostnaden av laddstationen och installationen utan någon höjning av förmånsvärdet.
Vill du veta mer?