Elektromontage en el-partner för stora och små uppdrag

En el-partner för stora och små uppdrag


Tillgång till elektricitet blir en allt viktigare fråga för dig som är företagare idag. Att kunna driva en tillverkande verksamhet och produktion med trygg och jämn eltillförsel är en framgångsfaktor, precis som att tjänsteföretag kan erbjuda medarbetare ett kontor där datanät, bandbredd, klimatanläggning och belysning skapar en arbetsmiljö som gör det möjligt att prestera.

Kumla Elektromontage arbetar idag med en rad olika företagskunder, i stora och små uppdrag. Du som är företagare i Örebro län kan få hjälp med att installera ny belysning till företagsfasaden, få hjälp med laddstationer till elbilar likaväl som byggföretag använder oss som totalleverantör av elinstallationer vid nybyggnationer. Hos oss får du elektriker som är vana vid olika typer av miljöer och kan hantera stora och små utmaningar.

Vad betyder en riktigt elektriker för din verksamhet?


​​​​​​​För oss innebär det att du får en påläst och uppdaterad elektriker och installatör när jobbet ska göras. Vi vill veta hur din verksamhet fungerar och vilka elbehov ditt företag har. Det kan handla om praktiska utmaningar för att få elledningar och uttag så optimalt dragna och placerade som möjligt. Eller att styra belysning och värmekällor så att du kan effektivisera företagets energianvändning. Med hjälp av en analys som bygger på engagemang och informationssökande samt lika delar kompetens och service får du både råd och goda idéer när det är dags att välja lösning. Det kommer också ge dig en installation som flyter på; en process som sparar tid, sparar också pengar. Ytterligare en effekt är att du får garanterat en påläst servicepartner när det sedan är dags för underhåll och kontroller av din anläggning.

Pålitlig underleverantör eller helhetsansvar – Elkedjan


Är du ett byggföretag eller bostadsbolag som letar efter en el-partner till nya byggprojekt eller till löpande el-serviceavtal för bostadsfastigheter i Örebro län? Då har du en partner hos oss. Med stor erfarenhet av uppdrag direkt mot byggföretag och även bostadsrättsföreningar är helhetsansvar något som är självklart för oss. Det gör att du får en el-partner som kan planera sitt uppdrag, är van att ta ansvar för helhetslösningar och kan diskutera och samarbeta med alla yrkesgrupper inom ett byggprojekt. Ordning och reda både på vad som ska göras och att lämna en byggarbetsplats ren och snygg är självklart för oss. Som medlem av Elkedjan kan vi också anpassa kapaciteten av elektriker efter ditt behov.
Det betyder leveranssäkerhet och tillgänglighet. Elkedjan

Prata med en Riktig Elektriker