När du behöver en riktig elektriker

Elektromontage en riktig elektriker


Till stora och små installationer, när du står inför en omfattande el-renovering av sommarstugan eller när det är dags att bygga nytt kök och badrum. Att välja Kumla Elektromontage är att välja en elektriker som kommer på utsatt tid, som har kunskap och kompetens för att göra en elinstallation som motsvarar alla krav och föreskrifter, men som också kan hjälpa till att bena ut frågor och behov innan installationen görs. Vi vet att oavsett om ett jobb är litet eller stort, så blir resultatet bättre om hänsyn tas till både situationen idag och vad du behöver i framtiden. Vi tar alltid ansvar för lösningen och arbetar långsiktigt.

Fyra delar i alla el-uppdrag hos Kumla Elektromontage


​​​​​​​Att få en korrekt, säker och hållfast installation är grunden i det vi levererar. Kostnaden för en elektriker variera med uppdraget och antal timmar, men hos oss får du alltid en tydlig prisuppgift innan jobbet startar. Under uppdraget stämmer vi alltid av tidsåtgång och uppstår det situationer där kostnaden påverkas inväntar vi ditt godkännande.
 
Att välja en riktig elektriker betyder att du får en installation som bygger på fyra grundpelare där el-installationen bara är en. För oss handlar alla jobb om långsiktighet. Därför ingår det alltid en analys av situationen. Vad behöver du? Vad behöver ditt elsystem? Hur ser miljön ut som lösningen ska sitta i? Även om det handlar om att byta ett eluttag har sammanhanget och omgivningen betydelse, och du kommer alltid att få råd, idéer och konkreta lösningar av oss. Uppriktiga, ärliga åsikter och lösningar som förbättrar är en del av erbjudandet. Kontakta oss
 
Ser vi något som inte blir optimalt så kommer du att få förslag på en förändring. Vi vet av erfarenhet att förarbetet är viktigt och blir uppskattat. Speciellt när det handlar om stora installationer vid nybyggnationer eller omfattande renoveringar. Det gör installationen snabbare och effektivare, och det sparar tid och resurser. Tillsammans med oss får du också en partner som hjälper dig att hålla anläggningen i bra kondition och som kan hjälpa dig att analysera och optimera energiförbrukningen. Genom regelbunden service har du en säker och trygg eltillförsel.  

Tillsammans med Elkedjan får du trygghet


​​​​​​​Kumla Elektromontage är en del av Elkedjan, en medlemsägd sammanslutning av el-företag som innebär att du alltid får tillgång till en skicklig installatör och elektriker. Idag består Elkedjan av cirka 140 el-företag över hela Sverige. Det gör det lätt för oss att se till att du har de resurser som ditt uppdrag behöver på plats, och dyker det upp utmaningar eller andra behov, finns det ett stort nätverk och kompetens att använda. Det betyder också att det finns ett eget grossistlager som både gör att ledtider för att få fram material och reservdelar blir kortare och att du kan få bättre materialpriser i slutändan.

Fråga oss om allt ifrån jordfelsbrytare, fasadbelysning till elförbrukning


Börjar din jordfelsbrytare bli gammal, eller är den äldre än 1996, då bör du byta den direkt. Vi hjälper dig gärna med att installera en ny jordfelsbrytare och se över hur bra skydd din elanläggning har idag. Samtidigt kan du få hjälp med att optimera din elförbrukning och installera ny fasadbelysning. Med det sagt: vad du än behöver hjälp med när det kommer till elinstallationer ​​​​​​​så kan du alltid kontakta oss.

Prata med en Riktig Elektriker