El-service för stora och små fastigheter i Örebro län

El-service och installation i Örebro


En elanläggning som är rätt dimensionerad och kontrollerad är en av de viktigaste investeringar du som fastighetsägare kan göra. Det ger skydd mot elavbrott, minskar brandrisker och ser till att din anläggning blir effektivare och håller längre. Hos oss kan du få regelbunden el-service där vi kontrollerar el-central, belastningsfördelning, dosor, uttag och kabeldragningar. Står du inför en stor eller liten renovering kan det vara en god idé att göra en bedömning innan för att se hur nya installationer görs bäst och hur detta påverkar befintlig anläggning. Som fastighetsägare har du ett stort ansvar för att elsäkerhet är kontrollerad och är god. Vi hjälper gärna till.
Läs mer om el-kontroller här!

El-installationer av en riktig elektriker

För oss är det viktigt att det jobb du får av oss inte bara håller för stunden, utan också bidrar till en bra el-tillförsel under många år. Långsiktighet är alltid viktigt, och det blir ännu viktigare i en framtid som måste vara hållbar. Oavsett som du behöver hjälp med att sätta ett nytt uttag i garaget eller vill montera upp utomhusbelysning i trädgård och på fasaden, eller behöver renovera husets elledningar, så ser vi till att göra en analys, stämma av dina behov, ställa extra frågor och se till att installationen inte bara blir snygg utan också optimerad. Med en riktig elektriker får du en hantverkare som tar ansvar hela vägen.

Trygghet med Kumla Elektromontage och Elkedjan

Bor du i Kumla, Örebro och Hallsberg – och vill göra en ny elinstallation eller behöver hjälp med felsökningar och reparationer i husets elsystem? Prova oss på Kumla Elektromontage. Du får säker tillgång till en elektriker med bred erfarenhet, uppdaterade inom de senaste tekniska el-nyheterna och följer alla föreskrifter till punkt och pricka. Alla våra elektriker är utbildade inom elsäkerhet. Genom att du väljer en ett el-företag som är anslutet till Elkedjan får du tillgång till ett stort nätverk av elektriker. Det gör att både får snabbt hjälp, men också hjälp om du skulle behöva mer resurser än vad du räknat med från början. Tack vare anslutningen till Elkedjan får du också tillgång till ett centrallager där vi kan köpa material till prisvärda grossistpriser och ge dig snabba leveranstider av el-material.

Tänk på att det alltid är säkrare att välja en utbildad, ESA-certifierad elektriker. Här kan du läsa mer om säkra kopplingar. Elsäkerhetsverket 

Prata med en Riktig Elektriker